Om lisensen

1. april 2021

ID 70647

En lisens er en tidsbegrenset rettighet til å bruke programmet, som beskrives i Lisensavtalen for sluttbrukere. Lisensen gjelder den unike koden du har for å aktivere din kopi av Kaspersky Total Security.

En aktiv lisens gir deg tilgang til følgende tjenester:

• Retten til å bruke programmet på en eller flere enheter

Lisensavtalen for sluttbrukere angir hvor mange enheter programmet kan brukes på.

• Hjelp fra Kasperskys tekniske støtte
  • Andre tjenester som er tilgjengelige fra Kaspersky eller deres partnere under lisensperioden

Du bør kjøpe en programlisens for å kunne styre programmet.

Lisensen har en begrenset gyldighetsperiode. Når lisensen utløper, vil du eventuelt ha en respittperiode der du kan bruke alle programfunksjonene uten begrensninger.

Hvis du ikke har fornyet lisensen når respittperioden utløper, bytter programmet eventuelt til begrenset funksjonalitetsmodus. Enkelte programfunksjoner er ikke tilgjengelige i begrenset funksjonalitetsmodus. Varigheten til begrenset funksjonalitetsmodus vil variere avhengig av regionen din og av lisensvilkårene. Når begrenset funksjonalitetsmodus utløper, blir alle programfunksjonene utilgjengelige. Du finner mer informasjon om respittperioden og begrenset funksjonalitet i vinduet Lisensiering. Du åpner dette vinduet ved å klikke på koblingen Lisens nederst i hovedvinduet.

Vi anbefaler at du fornyer lisensen før den utløper, for å garantere maksimal Datamaskinbeskyttelse mot sikkerhetstrusler.

Før du kjøper en lisens kan du få tak i en gratis prøveversjon av Kaspersky Total Security. Prøveversjonen av Kaspersky Total Security vil ha full funksjonalitet i løpet av en kort evalueringsperiode. Når evalueringsperioden er utløpt, deaktiveres alle funksjonene i Kaspersky Total Security. Du må kjøpe en lisens for å kunne fortsette å bruke programmet.

Hvis du ikke vil fornye beskyttelsen av datamaskinen, kan du avinstallere Kaspersky Total Security.