Slik reserverer du systemressurser for dataspill

1. april 2021

ID 70774

Når Kaspersky Total Security kjører i fullskjermsmodus med andre programmer (spesielt for dataspill), kan følgende problemer oppstå:

• Program- eller spillytelsen blir redusert på grunn av mangel på systemressurser
  • Vinduet med varslinger i Kaspersky Total Security distraherer brukeren fra spillet

Hvis du ikke vil endre innstillingene i Kaspersky Total Security manuelt hver gang du bytter til fullskjermsmodus, kan du bruke spillmodus. Hvis spillmodus brukes og du spiller eller jobber med programmer i fullskjermmodus, kjører Kaspersky Total Security ikke skanne- og oppdateringsoppgaver og viser ikke varsler.

Slik aktiverer du spillmodus:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Generelt.
  4. I blokken med innstillinger for Ytelse merker du av for alternativet Bruk spillmodus.