Slik søker du etter sårbarheter i programmer installert på datamaskinen din

1. april 2021

ID 70776

Programmer som er installert på datamaskinen, kan ha sårbarheter som kan utnyttes av skadelig programvare. Skanning av datamaskinen vil hjelpe deg med å finne disse sårbarhetene og hindre at datamaskinen din blir infisert.

Slik starter du et sårbarhetsskann:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. Gå til delen Behandle programmer.
  4. Klikk på koblingen Sårbarhetsskann for å åpne vinduet Sårbarhetsskann.
  5. I delen Sårbarhetsskann klikker du på knappen Start skann.

Kaspersky Total Security starter skanning av datamaskinen etter sårbarheter.

Fra og med Kaspersky Total Security 2021 er funksjonen for skanning av sårbarheter i operativsystemet ikke lenger inkludert i programmet. Du kan gå tilbake til forrige versjon av programmet hvis du vil søke etter sårbarheter i operativsystemet.