Slik tester du tilkoblingen til Kaspersky Security Network

1. april 2021

ID 70883

Tilkoblingen til Kaspersky Security Network kan være brutt fordi:

• Du deltar ikke i Kaspersky Security Network.
  • Datamaskinen ikke er tilkoblet Internett.
  • Gjeldende status tillater ikke at du kobler til Kaspersky Security Network. For eksempel kan en forbindelse til KSN være utilgjengelig av følgende årsaker:
    • Programmet er ikke aktivert.
    • Lisens eller abonnement har utløpt.
    • Det har blitt oppdaget problemer med lisensnøkkelen (for eksempel at nøkkelen er lagt til i Avslå-listen).

Den gjeldende statusen på nøkkelen som vises i vinduet Lisensiering.

Slik testes tilkoblingen til Kaspersky Security Network:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. I vinduet Verktøy går du til delen Sikkerhet.

Under Sikkerhet klikker du på Skybeskyttelse for å åpne vinduet Skybeskyttelse. Vinduet Skybeskyttelse viser statusen på tilkoblingen til Kaspersky Security Network.

I enkelte tilfeller kan Kaspersky midlertidig begrense forespørsler angående filers omdømme til Kaspersky Security Network. Når det angis midlertidige begrensninger ved forespørsler om informasjon fra Kaspersky Security Network, ser du en varsling om dette.