Slik gjenoppretter du standard programinnstillinger

1. april 2021

ID 70884

Du kan når som helst gjenopprette innstillingene som anbefales av Kaspersky for Kaspersky Total Security. Når innstillingene er gjenopprettet, brukes Anbefalt sikkerhetsnivå for alle beskyttelseskomponenter.

Slik gjenoppretter du standard driftsinnstillinger for programmet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Behandle innstillinger.
  4. Klikk på lenken Gjenopprett for å kjøre veiviseren for gjenoppretting av innstillinger.
  5. Klikk på Neste.

Vinduet for veiviseren viser fremdriften for gjenoppretting av programinnstillingene tilbake til standardinnstillingene konfigurert av Kasperskys eksperter.

6. Når standardprosessen for gjenoppretting av programinnstillinger er ferdig, klikker du på Fullført.