Slik gjenoppretter du en fil som er slettet eller desinfisert av programmet

1. april 2021

ID 70904

Sikkerhetskopier av filer som er slettet eller desinfisert av Kaspersky Total Security blir plassert i en spesialmappe på datamaskinen som heter Quarantine. Sikkerhetskopier av filene lagres i et spesialformat som ikke er farlig for datamaskinen. Du kan gjenopprette en fil som er slettet eller desinfisert av programmet fra sikkerhetskopier som er lagret i Quarantine.

Vi anbefaler at du unngår å gjenopprette slettede og desinfiserte filer, ettersom de kan være en trussel for datamaskinen.

Kaspersky Total Security desinfiserer ikke apper i Windows Store. Hvis skanningsresultatene viser at en slik app er farlig, blir den slettet fra datamaskinen. Når en app i Windows Store blir slettet, oppretter ikke Kaspersky Total Security en sikkerhetskopi av den. Hvis du vil gjenopprette disse objektene, må du bruke gjenopprettingsverktøyene til operativsystemet (se dokumentasjonen til operativsystemet som er installert på datamaskinen, for mer informasjon) eller oppdater programmet fra Windows Store.

Hvordan gjenopprette filer som har blitt slettet eller desinfisert av programmet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet for å åpne vinduet Verktøy.
  3. I vinduet Verktøy går du til delen Sikkerhet.
  4. Under Sikkerhet klikker du på Karantene for å åpne vinduet Karantene.
  5. Vinduet Karantene åpnes. Velg ønsket fil fra listen og klikk på Gjenopprett.