Håndtering av ukjente programmer

1. april 2021

ID 70909

Kaspersky Total Security bidrar til å minimere risikoen ved bruk av ukjente programmer (for eksempel risikoen for å bli infisert av virus og annen skadelig programvare).

Kaspersky Total Security inneholder komponenter og verktøy som kan brukes til å sjekke programmets omdømme og kontrollere aktiviteter som utføres på datamaskinen.

I denne delen i hjelpen

Sjekke programmets omdømme

Kontrollere programaktiviteter på datamaskinen og i nettverket

Slik endrer du innstillinger for programkontroll

Om beskyttelse av lyddataflyter som kommer fra lydopptaksenheter

Slik endrer du innstillinger for beskyttelse av lydstrømmer

Slik endrer du innstillinger for Application Manager