Om aktiveringskoden

1. april 2021

ID 71010

Aktiveringskode er en kode du mottar når du kjøper en lisens for Kaspersky Total Security. Denne koden behøves for å aktivere programmet.

Aktiveringskoden er en unik sekvens med 20 sifre og latinske bokstaver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Avhengig av hvor du kjøpte programmet, kan du få tak i aktiveringskoden på en av disse måtene:

• Hvis du har kjøpt boksversjonen av Kaspersky Total Security, er aktiveringskoden spesifisert i håndboken eller på esken med installasjons-CD-en.
  • Hvis du kjøper Kaspersky Total Security fra en nettbutikk, sendes aktiveringskoden via e-post til adressen du oppgir når du bestiller.

Lisensperioden starter på datoen som du aktiverer programmet på. Hvis du har kjøpt en lisens for aktivering av Kaspersky Total Security på flere enheter, starter lisensens gyldighetsperiode på datoen når du aktiverer programmet på den første enheten.

Vi anbefaler at du oppretter en My Kaspersky-konto slik at du ikke mister aktiveringskoden når du installerer operativsystemet på nytt, installerer programmet på en ny enhet eller installerer programmet på den gjeldende enheten på nytt. Du kan opprette en My Kaspersky-konto når du installerer og aktiverer programmet. Hvis du ikke opprettet en My Kaspersky-konto når du installerer og aktiverer programmet, kan du også opprette en konto fra det installerte programmet.

Hvis du sletter aktiveringskoden ved en feiltakelse eller mister den, kan du prøve å gjenopprette den.