Slik oppretter du en My Kaspersky-konto

1. april 2021

ID 71028

Slik oppretter du en My Kaspersky-konto:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen My Kaspersky.
  3. I vinduet My Kaspersky klikker du på Logg på.

Vinduet Koble til My Kaspersky åpnes.

4. Skriv inn e-postadressen din i feltet Angi e-postadresse og klikk på knappen ved siden av registreringsfeltet.
  5. Hvis applikasjonen ikke oppdager området ditt automatisk, blir du bedt om å velge et område. Programmene du kan installere og de tilgjengelige betalingsmetodene som du kan bruke, avhenger av det valgte området. Angi området ditt og klikk på Bekreft.
  6. Skriv inn passordet ditt i passordfeltet og klikk på knappen ved siden av registreringsfeltet.

Passordet må inneholde minst åtte tegn, og må inkludere ett tall, én stor bokstav og én liten bokstav.

7. Velg alternativet Jeg godtar å gi Kaspersky e‑postadressen min for å motta persontilpassede hvis du vil motta Kaspersky-varslinger i innboksen din.

I noen programversjoner kalles denne avkrysningsboksen Jeg bekrefter at jeg gir AO Kaspersky Lab tillatelse til å bruke e-postadressen min til å kontakte meg på e-post om skreddersydde spesialtilbud, anmeldelser, spørreundersøkelser, påminnelser om bestillinger, relevante nyheter og hendelser eller Jeg bekrefter at jeg gir AO Kaspersky Lab tillatelse til å bruke e-postadressen min til å kontakte meg på e-post om skreddersydde spesialtilbud, anmeldelser, spørreundersøkelser, påminnelser om bestillinger, relevante nyheter og hendelser.

8. Skriv inn fornavnet ditt i feltet Fornavn.
  9. Skriv inn etternavnet ditt i feltet Etternavn.
  10. Klikk på Opprett.

En melding som inneholder en kobling for å aktivere My Kaspersky-kontoen, sendes til e-postadressen din.

11. Klikk på koblingen for å aktivere kontoen på My Kaspersky-portalen.

Feltets layout under oppretting av en konto bestemmes av Kaspersky og kan bli endret.