Slik kjøper du en lisens

1. april 2021

ID 71235

Du kan kjøpe en lisens eller fornye en eksisterende lisens. Når du kjøper en lisens, vil du motta en aktiveringskode som skal brukes til å aktivere programmet.

Slik kjøper du en lisens:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Åpne vinduet Lisensiering på en av disse måtene:
    • Klikk på koblingen Lisensen mangler nederst i hovedvinduet hvis programmet ikke er aktivert.
    • Klikk på koblingen Lisens: N dager gjenstår nederst i hovedvinduet hvis programmet er aktivert.
  3. I vinduet som åpnes klikker du på Kjøp lisens.

Nettsiden til Kaspersky eStore eller et av våre partnerselskaper åpnes, der du kan kjøpe en lisens.