Slik aktiverer du programmet

1. april 2021

ID 71244

Du må aktivere programmet for å kunne bruke funksjonene i programmet og tilleggstjenestene.

Hvis du ikke har aktivert programmet under installasjonen, kan du gjøre det senere. Du vil bli påminnet om behovet for å aktivere programmet av Kaspersky Total Security-meldinger i systemstatusfeltet.

Slik aktiverer du Kaspersky Total Security:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Gå til vinduet for å legge inn aktiveringskoden ved å følge en av disse fremgangsmåtene:
    • Klikk på koblingen <lisensstatus> nederst i hovedprogramvinduet, åpne vinduet Lisensiering og klikk på tasten Skriv inn aktiveringskode.
    • Klikk på koblingen Lisensen mangler nederst i hovedprogramvinduet, åpne vinduet Aktivering og klikk på tasten Skriv inn aktiveringskode.
    • Klikk på koblingen Skriv inn aktiveringskode nederst i hovedprogramvinduet.
  3. Utfør følgende handlinger i vinduet Aktivering:
    • Hvis du har en aktiveringskode
    • Hvis du ikke har en aktiveringskode.