Om abonnementet

1. april 2021

ID 71345

Et abonnement på Kaspersky Total Security tillater bruk av programmet med de valgte innstillingene (utløpsdato og antall beskyttede enheter). Du kan bestille et abonnement på Kaspersky Total Security fra en tjenesteleverandør (for eksempel fra Internett-leverandøren din). Du kan avbryte og gjenoppta abonnementet, fornye det automatisk eller annullere det. Du kan styre abonnementet via din personlige kontoside eller på nettstedet til tjenesteleverandøren.

Forhandlere kan levere to typer abonnementer for Kaspersky Total Security: et abonnement på oppdatering og et abonnement på oppdatering og beskyttelse.

Abonnementet kan være begrenset (for eksempel til ett år) eller ubegrenset (uten utløpsdato). Hvis du vil fortsette å bruke Kaspersky Total Security når abonnementet har utløpt, må du fornye det. Ubegrensede abonnementer fornyes automatisk så lenge tjenesteleverandøren har mottatt forhåndsbetaling til rett tid.

Når et begrenset abonnement utløper, får du en løpeperiode for å fornye abonnementet. Programmets funksjonalitet er uforandret i løpet av denne perioden.

Hvis ikke abonnementet fornyes før løpeperioden utløper, slutter Kaspersky Total Security å oppdatere programmets databaser (ved oppdateringsabonnementer) eller å beskytte datamaskinen og kjøre skanneoppgaver (ved oppdaterings- og beskyttelsesabonnementer).

Hvis du vil bruke Kaspersky Total Security under abonnementet, må du bruke aktiveringskoden du har mottatt fra tjenesteleverandøren. I enkelte tilfeller kan aktiveringskoden lastes ned og brukes automatisk. Når du bruker programmet under et abonnement, kan du ikke bruke en annen aktiveringskode til å fornye lisensen. Du kan kun bruke en annen aktiveringskode når abonnementsperioden har utløpt.

Hvis Kaspersky Total Security allerede er i bruk under den gjeldende lisensen når du registrerer abonnementet, vil Kaspersky Total Security brukes under abonnementet etter at du har registrert det. Aktiveringskoden du har brukt til å aktivere programmet, kan brukes på en annen datamaskin.

Hvis du vil annullere abonnementet, må du kontakte tjenesteleverandøren du har kjøpt Kaspersky Total Security fra.

Avhengig av abonnementsleverandøren kan alternativene for behandling av abonnementet variere. I tillegg er det mulig at du ikke har rett på den utvidede perioden der du kan fornye abonnementet.