Konfigurere varsling om sårbarheter i trådløse nettverk

1. april 2021

ID 81791

Hvis Kaspersky VPN Secure Connection ikke er installert på datamaskinen, viser Kaspersky Total Security et varsel om tilkobling til trådløse nettverk og usikker overføring av passordet over Internett. Du kan tillate eller blokkere tilkobling og overføring av passord fra varslingsvinduet.

Etter at du har installert Kaspersky VPN Secure Connection, deaktiveres innstillingene for visning av varsler når du kobler til trådløse nettverk og overfører et ikke-kryptert passord. Du kan konfigurere varslingsinnstillingene for trådløse nettverksforbindelser i Kaspersky VPN Secure Connection.

Slik konfigurerer du varsling om sårbarheter i trådløse nettverk:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse.
  4. Velg komponenten Brannmur.

Vinduet viser innstillingene for komponenten Brannmur.

5. Velg Varsle om sårbarheter i trådløse nettverk hvis du vil motta varslinger når du kobler til sårbare trådløse nettverk. Hvis du ikke vil motta varslinger, deaktiverer du alternativet. Dette alternativet kan velges hvis Kaspersky VPN Secure Connection ikke er installert på datamaskinen.
  6. Hvis alternativet Varsle om sårbarheter i trådløse nettverk er aktivert, kan du redigere avanserte innstillinger for visning av varslinger:
    • Merk av for Blokker og advar om usikker overføring av passord over Internett hvis du vil blokkere enhver overføring av passord som ikke-kryptert tekst når du fyller inn Passord-felter på Internett.
    • Klikk på lenken Aktiver for å gjenopprette standardinnstillingene for visning av varslinger om overføring av passord som ikke er kryptert. Hvis du har blokkert visning av varslinger om overføring av passord som ikke er kryptert, vil varslingene vises igjen.