Om beskyttelse av personlige data på Internett

1. april 2021

ID 82527

Kaspersky Total Security beskytter de personlige dataene dine mot tyveri:

• Passord, brukernavn og andre registreringsdata
  • Kontonumre og bankkortnumre

Kaspersky Total Security inkluderer komponenter og verktøy som hjelper til å beskytte dine personlige data mot tyveriforsøk av kriminelle. De bruker metoder som for eksempel phishing og oppfanging av data som tastes inn på tastaturet.

Beskyttelse mot nettfisking tilbys av funksjonen Anti-Phishing, som er innebygd i komponentene Web-Antivirus og Anti-Spam. Aktiver disse komponentene for å sikre avansert beskyttelse mot phishing.

Skjermtastatur og Sikkert tastaturinntasting gir beskyttelse mot oppfanging av data som tastes inn på datamaskintastaturet.

Veiviseren for personvernrengjøring sletter all informasjon om brukerens aktiviteter på datamaskinen.

Safe Money og Kaspersky VPN beskytter data når du bruker nettbanktjenester og nettbutikker.

Beskyttelse av overføring av personlige data via Internett tilbys av ett av verktøyene i Foreldrekontroll.