Slik fornyer du en lisens

1. april 2021

ID 84321

Du kan fornye lisensen. Det gjør du ved å legge til en ny aktiveringskode, slik at du ikke må vente på at gjeldende lisens skal utløpe. Når den gjeldende lisensen utløper, aktiveres Kaspersky Total Security automatisk ved hjelp av den nye aktiveringskoden.

Slik angir du en ny aktiveringskode for automatisk fornyelse av lisensen:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på koblingen Lisens: N dager gjenstår nederst i hovedprogramvinduet for å åpne vinduet Lisensiering.
  3. I vinduet som åpnes, går du til delen Ny aktiveringskode og klikker på Skriv inn aktiveringskode.
  4. Skriv inn aktiveringskoden i de tilhørende feltene og klikk på Legg til.

Kaspersky Total Security sender deretter dataene til Kasperskys aktiveringsserver for verifisering. Etter at lisensen har utløpt, vil aktiveringsserveren sjekke dataene første gang du forsøker å aktivere programmet med den nye aktiveringskoden.

5. Klikk på Fullført.

Den nye aktiveringskoden vises i vinduet Lisensiering.

Hvis du skriver inn en ny aktiveringskode som ble utstedt for flere enheter, må du følge trinnene for å bruke den nye koden på alle enheter der du vil fornye lisensen automatisk.

Programmet aktiveres automatisk med den nye aktiveringskoden når lisensen utløper. Du kan også aktivere programmet manuelt med en ny aktiveringskode ved å klikke på knappen Aktiver nå. Knappen er tilgjengelig hvis programmet ikke er aktivert automatisk. Denne knappen er ikke tilgjengelig før lisensen utløper.

Hvis den nye aktiveringskoden du angir, allerede er i bruk på denne datamaskinen eller på en annen datamaskin, vil aktiveringsdatoen for lisensfornyelsen være den første datoen for aktivering av programmet med denne koden.

Aktiveringskoden endres ikke når du fornyer den nåværende lisensen. Lisensen fornyes automatisk i programmet etter kjøpet. Du trenger ikke å angi aktiveringskode på nytt i programmet.

Det kan ta opptil 24 timer før riktig lisensstatus vises etter at kjøpet er gjennomført.