Slik oppretter du en sikkerhetskopiering

1. april 2021

ID 84524

Slik oppretter du en sikkerhetskopiering:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
  3. Gjør ett av følgende i vinduet Sikkerhetskopiering og gjenoppretting:
    • Hvis ingen sikkerhetskopieringsoppgave er opprettet ennå, klikker du på Velg filer som skal sikkerhetskopieres.
    • Hvis du allerede har en eksisterende sikkerhetskopieringsoppgave og ønsker å lage en ny, klikker du på Opprett sikkerhetskopier av andre filer.

Veiviseren for oppretting av sikkerhetskopieringsoppgave startes.

Veiviseren består av en rekke skjermbilder (trinn) som du kan navigere i med knappene Tilbake og Neste. Klikk på Fullført-knappen for å lukke veiviseren når den er fullført. Du kan når som helst stoppe veiviseren ved å klikke på Avbryt.

La oss gå grundigere gjennom trinnene i veiviseren.

I dette avsnittet

Trinn 1. Velg filer

Trinn 2. Velg mapper for sikkerhetskopiering

Trinn 3. Velg filtyper som skal sikkerhetskopieres

Trinn 4. Velg sikkerhetskopilager

Trinn 5. Opprette en sikkerhetskopieringsplan

Trinn 6. Angi et passord for å beskytte sikkerhetskopier

Trinn 7. Innstillinger for lagring av filversjoner

Trinn 8. Skrive inn et navn for sikkerhetskopieringen

Trinn 9. Fullføring av veiviseren