Slik aktiverer du Nettbasert lager

1. april 2021

ID 84526

Slik aktiverer du Nettbasert lager:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Sikkerhetskopiering og gjenoppretting.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Hvis ingen sikkerhetskopieringsoppgave er opprettet ennå, klikker du på Velg filer som skal sikkerhetskopieres.
    • Hvis du allerede har en sikkerhetskopieringsoppgave, klikker du på Opprett sikkerhetskopier av andre filer.

Veiviseren for oppretting av sikkerhetskopieringsoppgave startes.

4. I vinduet for valg av datatype angir du datakategorien eller velger filene du vil sikkerhetskopiere manuelt.
  5. I vinduet for valg av lagring velger du alternativet Nettbasert lager og klikker på Aktiver.

Internett-tilkobling er nødvendig for å bruke Nettbasert lager.

En dialog for innlogging på Dropbox-konto vises.

6. Utfør følgende handlinger i vinduet som åpnes:
    • Fullfør registreringen hvis du ikke er en registrert bruker av Dropbox.
    • Hvis du er registrert Dropbox-bruker, logger du deg inn på Dropbox-kontoen din.
  7. Du fullfører aktiveringen av Nettbasert lager ved å bekrefte at Kaspersky Total Security kan bruke Dropbox-kontoen til å sikkerhetskopiere og gjenopprette data. Kaspersky Total Security plasserer sikkerhetskopier av lagrede data i en separat mappe som er opprettet i lagringsmappen for programmer på Dropbox.

Når aktiveringen av Nettbasert lager er fullført, åpnes vinduet for valg av lager. Det inneholder et utvalg av nettbaserte lager du kan velge mellom. Programmet viser både brukt og tilgjengelig lagringsplass for det aktiverte lageret for Nettbasert lager.