Slik får du tilgang til filer som er lagret i et datahvelv

1. april 2021

ID 84612

Slik får du tilgang til data i et datahvelv:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. Gå til delen Databeskyttelse.
  4. Klikk på koblingen Datakryptering for å åpne vinduet Datakryptering.
  5. Klikk på Åpne ved siden av datahvelvet du trenger.
  6. Angi passordet, og klikk deretter på knappen Åpne i Windows Utforsker.

Filene som er lagret i datahvelvet, vises i Utforsker-vinduet. Du kan gjøre nødvendige endringer i filene og låse datahvelvet igjen.

Fra Kaspersky Total Security 2021: Når du omdøper et hvelv vises en feil hvis du prøver å åpne det. For å unngå dette, anbefaler vi at du åpner hvelvet du vil døpe om, henter ut dataene dine og oppretter et nytt hvelv med disse dataene og gir det et annet navn.

Hvis du vil låse opp datahvelvene som ble opprettet i forrige versjon av programmet, må du konvertere datahvelvene fra det gamle formatet til det nye. Du vil bli bedt om å konvertere når du prøver å åpne et datahvelv i Kaspersky Total Security.

Konvertering av et datahvelv til det nye formatet kan ta lang tid, avhengig av størrelsen på datahvelvet.

Hvis du ikke har installert siste oppdatering for Kaspersky Total Security, kan datahvelvene du opprettet i forrige versjon av programmet bli utilgjengelige når du oppgraderer til den nye versjonen.