Om Nettbasert lager

1. april 2021

ID 84772

Med Nettbasert lager kan du lagre sikkerhetskopier av data på en ekstern server via Dropbox-tjenesten.

Slik bruker du Nettbasert lager:

• Kontroller at datamaskinen er tilkoblet Internett.
  • Opprett en konto på nettstedet til tjenesteleverandøren for det nettbaserte lageret.
  • Aktivere Nettbasert lager.

Du kan bruke samme Dropbox-konto til å sikkerhetskopiere data fra forskjellige enheter som har Kaspersky Total Security installert, til ett nettbasert lager.

Størrelsen på det nettbaserte lageret bestemmes av tjenesteleverandøren, nettjenesten Dropbox. Se nettstedet til Dropbox for å finne ut mer om bruksvilkårene til webtjenesten.

Når du kopierer filer til Dropbox, skiller ikke Kaspersky Total Security mellom store og små bokstaver i navnet på en fil og/eller navnet til en bane til filen. Når du prøver å lage sikkerhetskopier av filer med navn og/eller baner der den eneste forskjellen er store og små bokstaver, oppretter Kaspersky Total Security bare én sikkerhetskopi fordi det oppstår en konflikt i Dropbox.