Om datahvelv

1. april 2021

ID 84966

Datahvelv er utviklet for å beskytte dine konfidensielle data mot uautorisert tilgang. Et datahvelv er et lager på datamaskinen som du kan låse og åpne med et passord som bare du kjenner. Du må angi passordet for å kunne endre filene som er lagret i det låste datahvelvet. Hvis du har angitt feil passord 10 ganger på rad, vil tilgangen til datahvelvet være blokkert i én time.

Hvis du mister eller glemmer passordet, kan du ikke gjenopprette dataene dine.

Kaspersky Total Security oppretter datahvelv med datakrypteringsalgoritmen AES XTS, som har en effektiv nøkkellengde på 56 biter.

Hvis FAT32-filsystemet brukes på datamaskinen din, kan du opprette datahvelv som ikke er større enn 4 GB.

Se også:

Slik flytter du filer til et datahvelv