Slik endrer du innstillinger for programmers tilgang til webkameraet

1. april 2021

ID 85234

Slik endrer du innstillinger for programmers tilgang til webkameraet:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Beskyttelse velger du komponenten Webkamerabeskyttelse.
  4. Konfigurer innstillingene for programmets tilgang til webkameraet på datamaskinen:
    • Hvis du vil blokkere tilgang til webkameraet for alle programmer, merker du av for alternativet Blokker tilgang til webkameraet for alle programmer.
    • Hvis du vil motta varslinger når webkameraet brukes at et program som har tillatelse til å gjøre det, merker du av for Vis varslinger når webkameraet brukes av et program som har tilgang til webkameraet.