Om ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse

1. april 2021

ID 85310

Hvis en datamaskin bruker Kaspersky Total Security, og er koblet til My Kaspersky, kan du behandle beskyttelsen av denne datamaskinen eksternt.

Hvis du vil behandle datamaskinbeskyttelse eksternt, logger du på My Kaspersky med kontoen din og går til delen Enheter.

I delen Enheter kan du:

• Vise listen over sikkerhetsproblemer på datamaskinen og reparere dem eksternt
  • Skanne datamaskinen etter virus og andre trusler
  • Oppdatere databaser og programmoduler
  • Konfigurere komponentene i Kaspersky Total Security

Hvis et datamaskinskann startes fra My Kaspersky, vil Kaspersky Total Security behandle objekter som oppdages automatisk, uten at du behøver å gjøre noe. Når et virus eller en annen trussel oppdages, prøver Kaspersky Total Security å desinfisere det uten å starte datamaskinen på nytt. Hvis desinfisering uten omstart av datamaskinen er umulig, viser listen over sikkerhetsproblemer på My Kaspersky en melding om at datamaskinen må startes på nytt for å utføre desinfisering.

Hvis listen over oppdagede objekter på My Kaspersky inneholder mer enn 10 objekter, grupperes de. I slike tilfeller kan de oppdagede objektene kun behandles sammen via My Kaspersky. De kan ikke undersøkes separat. Hvis du vil vise objektene separat, anbefaler vi at du bruker grensesnittet til programmet som er installert på datamaskinen.

Se også:

Slik går du til ekstern behandling av datamaskinbeskyttelse