Få teknisk støtte

1. april 2021

ID 85903

Dersom du ikke finner en løsning på problemet i programmets hjelpetekst eller i en av de andre informasjonskildene om programmet, anbefaler vi deg å ta kontakt med teknisk brukerstøtte. Ekspertene fra Teknisk støtte vil svare på alle spørsmål angående installasjon og bruk av programmet.

Du bør lese støttereglene før du tar kontakt med Teknisk støtte.

Du kan kontakte Teknisk støtte på en av følgende måter:

• Per telefon. Denne metoden lar deg konsultere med spesialister fra vår russiskspråklige eller internasjonale Tekniske støtte.
  • Send forespørsel fra My Kasperskys nettsted. Med denne metoden kan du kontakte våre eksperter via et forespørselsskjema.

Teknisk støtte er kun tilgjengelig for brukere som har kjøpt en lisens for bruk av programmet. Det gis ikke teknisk støtte til brukere av prøveversjoner.