Trinn 1. Velg filer

1. april 2021

ID 93342

På dette trinnet i veiviseren velger du typen filer eller angir mappene du vil sikkerhetskopiere:

• Velg en av de forhåndsdefinerte filtypene (filer fra mappene Mine dokumenter og skrivebordet, videoer, bilder, musikkfiler) hvis du ønsker en rask konfigurasjon. Hvis du bekrefte dette alternativet, tar veiviseren deg direkte til trinn 4 Velg sikkerhetskopilager.

Kaspersky Total Security oppretter ikke sikkerhetskopier av filer i mappene Skrivebord og Mine dokumenter, dersom disse mappene er lagret på en nettverksstasjon.

• Merk av for Opprett sikkerhetskopier av filer fra angitte mapper hvis du vil angi filer og mapper som skal sikkerhetskopieres, manuelt.