Trinn 2. Velg mapper for sikkerhetskopiering

1. april 2021

ID 93343

Hvis du har aktivert alternativet Opprett sikkerhetskopier av filer fra angitte mapper på forrige trinn i veiviseren, klikker du på Legg til mappe. Vinduet Velg mappe som skal sikkerhetskopieres åpnes, der du kan velge en mappe eller dra mappen inn i programvinduet.

Merk av for alternativet Begrens sikkerhetskopiering etter filtyper hvis du vil angi kategorier med filer som skal sikkerhetskopieres i de valgte mappene.