Trinn 5. Opprette en sikkerhetskopieringsplan

1. april 2021

ID 93346

På dette trinnet i veiviseren gjør du ett av følgende:

• Angi en sikkerhetskopieringsplan hvis du vil at sikkerhetskopieringer skal startes automatisk.
    1. I rullegardinlisten Kjør sikkerhetskopiering velger du en tidsintervall for kjøring av oppgaven (for eksempel hver dag) og angir klokkeslettet oppgaven skal kjøres i feltet Kl.
    2. I delen Brukerkonto angir du brukernavn og passord for kontoen på denne datamaskinen. Dataene for kontoen din kreves for å få tilgang til filer under sikkerhetskopiering.
    3. Velg alternativet Kjør planlagt sikkerhetskopiering ved oppstart av datamaskinen hvis funksjonen var slått av på angitt tidspunkt hvis du vil at det skal kjøres en sikkerhetskopi så snart som mulig etter at programmet har blitt startet på nytt. La oss for eksempel si at sikkerhetskopieringen skal kjøres hver helg. Hvis datamaskinen var slått av over helgen, kjøres sikkerhetskopieringen straks datamaskinen slås på, selv om det er på en ukedag. Hvis alternativet er deaktivert, kjøres sikkerhetskopieringen i henhold til tidsplanen, sikkerhetskopieringer som ikke er fullført, vil ikke blir kjørt på nytt.
  • I listen Kjør sikkerhetskopiering velger du alternativet På forespørsel hvis du vil starte oppgaven manuelt.

Vær oppmerksom på følgende når du jobber med sikkerhetskopieringsoppgaver:

• Hvis du oppretter en planlagt sikkerhetskopieringsoppgave, må du angi dataene for kontoen din på denne datamaskinen.
  • Hvis du oppretter en sikkerhetskopieringsoppgave som skal kjøres ved behov, trenger du ikke å angi dataene for kontoen din på denne datamaskinen.
  • Hvis du endrer en oppgave ved behov til en planlagt sikkerhetskopieringsoppgave, må du angi dataene for kontoen din på denne datamaskinen.