Trinn 6. Angi et passord for å beskytte sikkerhetskopier

1. april 2021

ID 93347

Velg Aktiver passordbeskyttelse, og fyll ut feltene Passord for tilgang til sikkerhetskopier og Bekreft passord for å beskytte tilgangen til sikkerhetskopier med et passord.

Passordet er nødvendig for å beskytte lagring av sikkerhetskopi mot uautorisert tilgang.

Programmet vil be deg om å skrive inn et passord i følgende tilfeller:

• Når du først oppretter en sikkerhetskopilagring på en lokal eller flyttbar stasjon (som en flash-enhet). Når du oppretter etterfølgende sikkerhetskopioppgaver til en lokal stasjon eller denne flyttbare stasjonen, vil programmet ikke lenger be deg om å skrive inn et passord. Passordet du skrev inn tidligere vil bli brukt.

Hvis du kopierer den lokale sikkerhetskopilagringen til en flyttbar stasjon og kobler denne flyttbare stasjonen til en annen datamaskin, vil programmet be deg om å skrive inn et passord for å kopiere eller gjenopprette data fra denne stasjonen.

• Når du kobler til en flyttbar stasjon til datamaskinen. Programmet sjekker den flyttbare stasjonen og ber deg om å skrive inn et passord hvis den oppdager en sikkerhetskopi på denne flyttbare stasjonen.