Trinn 7. Innstillinger for lagring av filversjoner

1. april 2021

ID 93348

Dette trinnet er tilgjengelig hvis alternativet Bruk avanserte lagringsinnstillinger ble aktivert på trinn 4 "Velg sikkerhetskopilager".

Spesifiser fillagringsinnstillingene:

• Merk av for alternativet Begrens antall versjoner av sikkerhetskopier, og angi antall sikkerhetskopier av én fil som skal lagres, i listen Versjoner av sikkerhetskopier som skal lagres.
  • Merk av for alternativet Begrens lagringsperioden for versjoner av sikkerhetskopier, og angi antall dager for lagring av hver sikkerhetskopiversjon i feltet Behold gamle versjoner av sikkerhetskopier i.