Blokkere innsamling av data

1. april 2021

ID 93505

Slik blokkerer du innsamling av data:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Beskyttelse velger du komponenten Privat surfing.

Vinduet Innstillinger for Privat surfing åpnes.

4. Hvis komponenten er deaktivert, kan du aktivere den ved å sette bryteren øverst i vinduet til .
  5. Velg Blokker innsamling av data.

Kaspersky Total Security vil blokkere forsøk på innsamling av data på alle nettsteder, bortsett fra unntak.

6. Slik blokkerer eller tillater du innsamling av data basert på kategoriene med sporingstjenester:
    1. Klikk på koblingen Kategorier og unntak for å åpne vinduet Kategorier og unntak.
    2. Som standard blokkeres innsamling av data for alle kategorier med sporingstjenester og på alle sosiale nettverk. Fjern kryssene i avmerkingsboksene ved siden av kategorier med sporingstjenester og sosiale nettverk du ønsker å tillate datainnsamling for.