Tillate innsamling av data som et unntak

1. april 2021

ID 93506

Du kan tillate sporing av aktivitetene dine på bestemte nettsteder som et unntak.

Slik tillater du innsamling av data som et unntak:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. I delen Beskyttelse velger du komponenten Privat surfing.

Vinduet Innstillinger for Privat surfing åpnes.

4. Hvis komponenten er deaktivert, kan du aktivere den ved å sette bryteren øverst i vinduet til .
  5. Velg Blokker innsamling av data.

Kaspersky Total Security vil blokkere forsøk på innsamling av data på alle nettsteder, bortsett fra unntak.

6. Som standard finnes det er unntak for å tillate datainnsamling på nettstedene til Kaspersky og deres partnere. Hvis du vil blokkere innsamling av data på disse nettstedene, deaktiverer du alternativet Tillat innsamling av data på nettstedene til Kaspersky og deres partnere.
  7. Som standard finnes det et unntak for å tillate innsamling av data på nettsteder som kan slutte å fungere hvis du blokkerer innsamling av data, i henhold til informasjonen Kaspersky har tilgjengelig. Hvis du vil blokkere innsamling av data på disse nettstedene, deaktiverer du alternativet Tillat innsamling av data på inkompatible nettsteder.

Kaspersky oppdaterer listen over inkompatible nettsteder etter hvert som kompatibilitetsproblemene løses.

8. Hvis du vil spesifisere dine egne unntak:
    1. Klikk på koblingen Kategorier og unntak for å åpne vinduet Kategorier og unntak.
    2. Klikk på koblingen Unntak for å åpne vinduet Unntak for Privat surfing.
    3. Klikk på Legg til.
    4. I vinduet som åpnes, skriver du inn adressen til nettstedet der du vil tillate sporing av aktiviteter. Deretter klikker du på Legg til.

Det angitte nettstedet legges til i unntakslisten.

Du kan også tillate datainnsamling på et nettsted når det er åpnet i en nettleser.