Slik endrer du innstillinger for beskyttelse av lydstrømmer

1. april 2021

ID 94351

Slik endrer du innstillinger for beskyttelse av lydstrømmer:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på knappen Flere verktøy nederst i hovedvinduet.

Vinduet Verktøy åpnes.

3. Gå til delen Behandle programmer.
  4. Klikk på koblingen Programkontroll for å åpne vinduet Programkontroll.
  5. Klikk på koblingen Behandle programmer for å åpne vinduet Behandle programmer.
  6. Velg programmet du vil tillate tilgang til lydopptaksenheter for, i listen. Dobbeltklikk på programmet for å åpne vinduet Programregler.
  7. I vinduet Programregler går du til kategorien Rettigheter.
  8. Fra listen over rettighetskategorier velger du Endring av operativsystemetMistenkelige endringer i operativsystemetFå tilgang til lydopptaksenheter.
  9. Klikk på ikonet i kolonnen Handling, og velg deretter ett av menyelementene:
    • Hvis du vil tillate at programmet mottar lyddataflyten, velger du Tillat.
    • Hvis du vil forhindre at programmet mottar lyddataflyten, velger du Blokker.
  10. Du kan velge å motta varsler når programmer tillates eller nektes tilgang til lydstrømmen, ved å gå til kolonnen Handling, klikk på ikonet og velge Logg hendelser.
  11. Klikk på Lagre.