Slik endrer du innstillinger for Application Manager

1. april 2021

ID 95482

Slik endrer du innstillinger for Application Manager:

1. Åpne hovedvinduet.
  2. Klikk på Settings 2019.png-knappen nederst i vinduet.

Vinduet Innstillinger åpnes.

3. Velg delen Beskyttelse.
  4. Klikk på koblingen Application Manager for å åpne vinduet Innstillinger for Application Manager.
  5. Slå på vekselbryteren for Application Manager for å bruke endringene og aktivere beskyttelseskomponenten Application Manager.
  6. Under innstillingsgruppen Installasjonsassistent velger du Deaktiver automatisk avmerkingsbokser for installasjon av ekstra programvare under installasjon av programmer. Merk av i boksen Advar om alle forsøk på å installere tilleggsprogrammer for å blokkere installasjon av tilleggsprogramvare under installasjon av nye programmer. Hvis uønskede operasjoner forhindres under installasjon av det nye programmet, vil Kaspersky Total Security varsle deg om dette.

Hvis alternativet Deaktiver automatisk avmerkingsbokser for installasjon av ekstra programvare under installasjon av programmer. ble deaktivert etter at du begynte å installere et bestemt program, vil installasjonsassistenten fortsette å kjøre under den nåværende installasjonen. Avmerkingsboksene ved siden av tilbud om installasjon av tilleggsprogrammer deaktiveres, og tilleggsprogrammene installeres ikke. Denne funksjonaliteten deaktiveres under neste installasjon. Ekstraprogrammer installeres sammen med hovedprogrammet.

7. Merk av for alternativet Ikke vis installasjonstrinn som kan inneholde reklame og tilbyr å installere tilleggsprogrammer for å blokkere visning av installasjonstrinn med annonser under installasjon av ny programvare på datamaskinen. Hvis slike installasjonstrinn blir fjernet, vil Kaspersky Total Security varsle deg om dette.