Komme i gang

1. april 2021

ID 97156

Du må installere og aktivere utvidelsen for Kaspersky Protection i alle nettlesere du bruker, for at Kaspersky Total Security skal kunne støtte disse nettleserne fullstendig. Kaspersky Total Security bruker utvidelsen for Kaspersky Protection til å sette inn skript i websider som åpnes i Beskyttet nettleser og i trafikken. Programmet bruker dette skriptet til å samhandle med nettstedet og overføre data til banker med nettsteder som beskyttes av komponenten Safe Money. Programmet bruker en digital signatur til å beskytte dataene som overføres av skriptet. Kaspersky Total Security kan legge inn skriptet uten å bruke Kaspersky Protection-utvidelsen.

Kaspersky Total Security signerer dataene som overføres av skriptet med de installerte antivirus-databasene og forespørsler til Kaspersky Security Network. Programmet sender forespørsler til Kaspersky Security Network, uavhengig av hvorvidt du har godtatt vilkårene i personvernerklæringen for Kaspersky Security Network.

Installere utvidelsen for Kaspersky Protection i Chromium-basert Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome

Utvidelsen for Kaspersky Protection installeres ikke automatisk i Chromium-basert Microsoft Edge, Mozilla Firefox og Google Chrome. Hvis utvidelsen for Kaspersky Protection ikke er installert i nettleseren, vil programmet be deg om å gå til nedlastingssiden for utvidelser og laste ned Kaspersky Protection manuelt når nettleseren startes.

Støtte for Yandex Browser

Når du bruker Yandex Browser, kjører følgende programkomponenter:

• Beskyttet Nettleser
  • URL-veileder
  • Web-Antivirus
  • Anti-Phishing

Komponentene Privat surfing og Anti-Banner kjører, men kan ikke konfigureres i Yandex Browser.

Støtte for Internet Explorer

Fra og med Kaspersky Total Security 2021 støtter ikke Kaspersky Protection-utvidelsen nettleseren Internet Explorer lenger. Hvis du vil fortsette å bruke Kaspersky Protection-funksjonen i Internet Explorer, kan du gå tilbake til forrige versjon av programmet.