Forbereder å kontakte kundeservice

28. mars 2024

ID 101734

Gjør følgende før du oppretter en forespørsel:

• Installer den nyeste programversjonen på enheten du ønsker å opprette en forespørsel fra.

Du kan laste ned en programinstallasjonspakke fra My Kaspersky. De fleste problemene løses enkelt ved å installere den nyeste versjonen av et program.

• I delen Abonnementer legger du til informasjon om abonnementet for programmet du ønsker å opprette en forespørsel om.

Registrering av abonnement hjelper kundeservice ingeniørmed å få informasjon om abonnementet ditt automatisk.

• Sørg for at spørsmålet ditt ikke er på listen over Kaspersky kundeservice begrensninger.

Se også

Slik laster du ned programmer du har kjøpt

Slik aktiverer du programmet via My Kaspersky

Begrensninger for Kaspersky kundeservice