Slik legger du ved en stor fil i forespørselen

28. mars 2024

ID 104224

Du kan legge ved en stor fil til kundeservice forespørselen. Du kan enten legge ved filen når du oppretter en ny forespørsel, eller legge ved filen i en allerede åpen forespørsel. Du må laste ned og installere et program som støtter opplasting av filer via WebDAV, på enheten for å gjøre dette. Du kan finne eksempler på gratisprogrammer som støtter opplasting av filer via WebDAV i tabellen under.

Eksempler på gratisprogrammer som støtter WebDAV

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Cyberduck v.4.9.3

Finder

Dolphin 16.04.1

WebDAV Navigator Lite 2.1.5

Webdav Navigator 4.0.5

Far Manager v.3.0 med NetBox-plugin

Commander One v.1.5.2

Nautilus 3.10.1

Total Commander v.2.72 med WebDAV-plugin

WebDrive 3.2.3

Vi har kun testet programmenes kompatibilitet med My Kaspersky, og de var gratis å bruke da vi testet dem. Programmenes grensesnitt kan være utilgjengelige på språket du foretrekker. Du bør også sjekke programmenes personvernpolicy og hvorvidt de overholder personvernforordningen før du bruker dem. Kaspersky er på ingen måte sponset, godkjent av eller på noen måte tilknyttet noen av disse programmenes eiere. Denne listen er kun ment som informasjon, og skal på ingen måte tolkes eller oppfattes som noen slags garanti, verken uttrykkelig eller underforstått.

Du kan bruke alle programmer som støtter opplasting av filer via WebDAV.

Slik legger ved en større fil i forespørselen til teknisk støtte:

1. Gå til delen Støtte.
  2. I Kundeservice vinduet bla ned og klikk på Kontakt kundeservice link.
  3. Velg forespørselen du vil legge ved en stor fil i eller opprett en ny forespørsel ved å klikke på Opprett en forespørsel.
  4. Klikk på Last opp store filer via WebDAV og klikk på Kopier koblingen.

Koblingen til Kundeservice nettmappen vil bli kopiert til utklippstavle.

5. Åpne programmet som støtter opplasting av WebDAV-filer.
  6. Opprett en ny WebDAV-tilkobling med koblingen til nettmappen som serveradresse.
  7. Etabler tilkobling (for eksempel ved å trykke på Koble til).

Programmet kobles til Kundeservice nettmappen.

8. Last opp en fil til nettmappen (for eksempel ved å klikke på Last opp og velge en fil fra enheten).

Filen blir lastet opp til Kundeservice nettmappen.

9. Gå tilbake til vinduet med forespørselen, fyll ut alle obligatoriske felter og send forespørselen ved å klikke på Send en forespørsel.

Den opplastede filen legges ved i forespørselen.

Du kan laste opp maksimum 1200 MB via WebDAV.