Slik endrer du en sosial nettverkskonto eller kobler den fra barnets profil

28. mars 2024

ID 123311

Slik endrer du den sosiale nettverkskontoen som er koblet til barnets profil:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg fanen i den øverste delen i vinduet.
  3. Gå til underdelen Sosiale nettverk.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.

Hvis overvåking av sosiale nettverk er slått av for dette barnet, må du slå på funksjonen for å vise informasjon om barnets tilkoblede sosiale nettverkskonto.

5. Klikk på koblingen Bytt <navn på sosialt nettverk>-konto nederst på siden.

Et bekreftelsesvindu åpnes.

6. Bekreft frakoblingen av barnets sosiale nettverkskonto.

Barnets sosiale nettverkskonto kobles fra barnets profil i Kaspersky Safe Kids.

7. Skriv inn barnets e-postadresse for å sende barnet en melding med en tilkoblingskobling.
  8. Klikk på knappen Send.

Meldingen med tilkoblingskoblingen sendes til barnets e-postadresse.

9. Kontroller at barnet klikker på koblingen Slå på beskyttelse i meldingen, og at de har logget på det sosiale nettverket.

Den sosiale nettverkskontoen kobles til barnets profil.

Du kan koble den sosial nettverkskontoen fra barnets profil.

Slik kobler du den sosial nettverkskontoen fra barnets profil

Se også

Slik kobler du en sosial nettverkskonto til barnets profil