Slik bytter du til den ubegrensede versjonen på en enhet

28. mars 2024

ID 128060

Hvis du abonnerer på Kaspersky VPN Secure Connection, vil enheten som er knyttet til kontoen din som standard bruke den ubegrensede versjonen av programmet med ubegrenset VPN. Hvis du bruker den ubegrensede versjonen på maksimalt antall enheter for abonnementet ditt, vil en nylig tilkoblet enhet kjøre i gratisversjonen med begrenset funksjonalitet.

Du kan velge hvilke enheter som kan bruke den ubegrensede versjonen av Kaspersky VPN Secure Connection, men kun etter at grensen for enheten er overskredet.

Kjøp av et annet abonnement med samme konto utvider ikke enhetsgrensen. Du kan opprette enda en konto og kjøpe et abonnement til.

Slik tillater eller forbyr du den ubegrensede versjonen for enheten:

1. Gå til delen Abonnementer.
  2. Klikk på Enheter på Kaspersky VPN Secure Connection-panelet.

Dette åpner en liste over enheter som bruker abonnementet.

3. Finn enheten du ønsker å tillate eller forby at bruker den ubegrensede versjonen.
  4. Utfør én av følgende handlinger:
    • Hvis du vil tillate bruk av den ubegrensede versjonen på enheten, velger du Ubegrenset versjon i rullegardinmenyen.
    • Hvis du vil forby bruk av den ubegrensede versjonen på enheten, velger du Gratisversjon i rullegardinmenyen.

Bruk av den utvidede versjonen på enheten er tillatt eller forbudt, avhengig av hva du har valgt.