Slik deler du beskyttelsen

28. mars 2024

ID 134048

Hvis du kjøpte Kaspersky-produktet med pakke for delt beskyttelse, kan du dele beskyttelsen med andre brukere.

Slik deler du beskyttelsen:

1. Gå til delen Abonnementer .
  2. I abonnementpanelet for produktet, klikker du på Brukere-knappen.
  3. Klikk på Del beskyttelsen.
  4. Klikk på Fortsett.
  5. Skriv inn mottakerens e-postadresse og navn.

Navnet vil bli brukt i en invitasjon som sendes via e-post.

6. Hvis du ønsker å sende enda en invitasjon, klikker du på Legg til mottaker og skriver inn mottakerens e-postadresse og navn.
  7. Klikk på Fortsett.
  8. Skriv inn eller rediger navnet til avsenderen.

Avsenderens navn brukes i invitasjonen, slik at andre brukere vet hvem som sendte den.

9. Klikk på knappen Send.

Det sendes da en invitasjon om å bruke beskyttelsen du har kjøpt samt en personlig installasjonspakke.

Hvis en bruker ikke har en konto på My Kaspersky, opprettes det en konto for brukeren automatisk når han eller hun godtar invitasjonen om å dele beskyttelse. Du kan overvåke sikkerheten til andre brukeres enheter, etter at de har godtatt invitasjonen og installert programmet.

Slik sender du invitasjonen på nytt

Det kan maksimalt være 50 kontoer som er knyttet til kontoen til abonnementseier.

Se også

Om enhetsbeskyttelse på My Kaspersky