Slik tillater eller forbyr du bruk av Kaspersky Password Manager

28. mars 2024

ID 134333

Etter at abonnementets antall Premium-brukere for Kaspersky Password Manager er nådd, kan abonnementseieren tillate eller forby at en bestemt bruker kan bruke Premium-versjonen.

Slik tillater eller forbyr du bruk av Premium-versjonen under delt abonnement:

1. Gå til delen Abonnementer.
  2. I abonnementpanelet for produktet, klikker du på Brukere-knappen.
  3. Klikk på knappen med navnet til brukeren du ønsker å tillate eller forby bruk av premium-versjonen for.

Et vindu med informasjon om brukeren åpnes.

4. I delen Programmer og tjenester, ved siden av Kaspersky Password Manager:
    • Hvis du ønsker å tillate bruk av Premium-versjonen, velger du Premium-versjon.
    • Hvis du ønsker å forby bruk av Premium-versjonen, velger du Gratisversjon.

Bruk av Premium-versjonen under delt abonnement tillates eller forbys for brukeren basert på valget ditt.