Slik setter du opp totrinnsverifisering

28. mars 2024

ID 152628

Sett opp totrinnsverifisering for å bedre sikkerheten til kontoen din. Når denne funksjonen er aktivert, vil ingen kunne logge på kontoen din uten å bruke passordet ditt og en engangs sikkerhetskode som sendes til mobilnummeret ditt på SMS eller genereres i godkjenningsappen din.

Når du har satt opp totrinnsverifisering, er det ditt eget ansvar å sørge at ingen andre får tilgang til mobiltelefonen, og at du fortsetter å ha tilgang til telefonnummeret. Hvis du mister tilgang til telefonnummeret, kan det hende at du ikke kan logge på kontoen din på My Kaspersky. Vi anbefaler at du også setter opp en godkjennings-app på en annen enhet enn mobiltelefonen din. Da vil du kunne logge på kontoen din og bruke Tyveribeskyttelse hvis du på noe tidspunkt mister eller blir frastjålet mobiltelefonen.

Sette opp totrinnsverifisering via mobilnummeret ditt

Sette opp totrinnsverifisering via en godkjenningsapp

Endre telefonnummeret

Hvis du har satt opp totrinnsverifisering, vil sikkerhetsspørsmålsfunksjonen bli permanent deaktivert.

Hvis du bruker et eldre Kaspersky-program som ikke støtter totrinnsverifisering, kan det hende at du ikke kan koble den til kontoen din. Du vil bli varslet via e-post hvis programmet dit ikke kunne koble seg til. For å løse tilkoblingsproblemer må du oppdatere programmene til den nyeste versjonen. Du kan laste ned de nyeste versjonene fra delen Nedlastinger.

Se også

Om totrinnsverifisering via en godkjenningsapp

Slik setter du opp godkjenningsapper på flere enheter