Slik blokkerer du alle nettsteder bortsett fra unntak

28. mars 2024

ID 181439

Denne funksjonen er for øyeblikket bare tilgjengelig på Windows-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.0.5.4096 og høyere, Android-enheter Kaspersky Safe Kids 1.33 og høyere, iOS-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.47 og høyere og macOS-enheter med Kaspersky Safe Kids 1.7 og høyere

Slik blokkerer du alle nettsteder bortsett fra unntak:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Internett.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at vekselbryteren Webaktivitetsovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. I delen Begrensninger for nettstedkategorier velger du Blokker alle nettsteder unntatt unntak.
  7. Klikk på Lagre.

De nye innstillingene brukes på barnets enheter hvis de kobles til Internett i løpet av et par minutter.