Slik trekker du tilbake abonnementet fra en enhet

28. mars 2024

ID 182700

Hvis du trekker tilbake abonnementet fra en enhet, kan du ikke behandle sikkerheten eksternt.

Slik trekker du tilbake lisensen fra en enhet:

1. Gå til delen Abonnementer.
  2. Velg abonnementet du trenger, og klikk for å se rullegardinlisten for abonnementspanelet.
  3. I delen Mine enheter klikker du på enheten du vil tilbakekalle abonnementet fra.
  4. Klikk på rullegardinlisten for Installerte apper-panelet for å vise listen med programmer som er installert på enheten.
  5. Klikk på søppelbøtte (myk_delete) ikonet for produktet du vil si opp abonnementet for.
  6. Skjemaet KOBLE FRA KONTO åpnes. Klikk på OK for å tilbakekalle abonnementet fra enheten og koble det installerte programmet fra kontoen din.

Tilbakekalling av abonnementet starter. Denne prosessen kan ta litt tid (opptil 24 timer).