Slik oppdaterer du betalingsmåte

28. mars 2024

ID 230096

Når du kjøper et abonnement på Kaspersky-produktet hos en autorisert forhandlerbutikk, legges betalingsmåten (bankkortet) du har brukt til kontoen din på My Kaspersky. Betalingsmåten kobles automatisk til abonnementet, og belastet i henhold til planen. Du kan bruke ulike betalingsmåter, for eksempel betale ett abonnement med ett bankkort og et annet abonnement med et annet kort.

Vi vil verken lagre eller behandle data om betalingsmåter du bruker. Dataene fra betalingsleverandøren vises som de er.

For å se betalingsmåter knyttet til kontoen din:

1. Klikk på koblingen med e-postadressen din øverst til høyre på siden.

En rullegardinliste åpnes.

2. Klikk på Kontoinnstillinger-knappen.

Det åpnes da et vindu der du kan redigere innstillingene for kontoen.

3. Gå til fanen Betalingsmåte.

Dette åpner en liste med betalingsmåter som har blitt brukt til å kjøpe abonnementer.

4. Klikk på lenken Detaljer i kortet for betalingsmåter for å se abonnementer som er koblet til denne betalingsmåten. Hvis det ikke er noen Detaljer-lenke for betalingsmåten, finnes det ingen koblede abonnementer.

Du kan oppdatere betalingsmåten din når som helst:

• endre betalings detaljer, for eksempel gi et nytt bankkort brukerlegitimasjon hvis det nåværende kortet ditt er i ferd med å utløpe;
  • endre fakturering adresse;
  • slett betalingsmåten hvis den ikke brukes lenger.

Sletting av en betalingsmåte er bare tilgjengelig hvis ingen abonnement bruker den. Hvis du ser Brukt i abonnement strengen i betalingsmåte kortet, kan den ikke slettes. Klikk på Detaljer for å se hvilke abonnementer som er knyttet til betalingsmåten. Du må si opp abonnementet ditt først (se Administrere abonnementer).

Slik oppdaterer du betalingsmåten:

1. Klikk på tannhjulikonet (icon_payment_settings) for å åpne menyen.
  2. For å endre betalingsmåte, klikk på Endre betalingsdetaljer.

Dette åpner betalingsdetaljene, så du kan redigere dem. Hvordan du redigerer betalingsmåten kommer an på betalingsleverandøren. Følg instruksjonene.

3. For å endre fakturering adresse, klikk på Endre fakturering adresse.

Du vil bli omdirigert til det autoriserte forhandler nettstedet, hvor du har kjøpt abonnementet ditt. Følg instruksjonene der.

4. For å slette betalingsmåte, klikk på Slett (dette menyelementet er kun tilgjengelig hvis betalingsmåten ikke lenger brukes i noe abonnement).

Dette åpner popup-vinduet Slett bankkortdetaljer. Klikk på Slett for å bekrefte handlingen. Vær oppmerksom på at det ikke kan angres.