Slik oppgraderer du abonnementet ditt

6. juni 2024

ID 274414

Du kan ha muligheten til å bytte til et abonnement med flere funksjoner eller å beskytte flere enheter under det nåværende abonnementet ditt uten å vente til det skal utløpe.

Avgiften for en oppgradering av abonnementet vil bli beregnet basert på de gjenværende dagene av ditt nåværende abonnement.

Slik oppgraderer du abonnementet ditt:

1. Gå til delen Abonnementer .
  2. I abonnementsmenyen klikker du på Oppdater abonnement.
  3. Gjør ett av følgende:
    • Under Velg et abonnement du vil oppgradere, velger du abonnementet du ønsker og antall beskyttede enheter.
    • Under Beskytt flere enheter i abonnementet ditt velger du antall beskyttede enheter.
  4. Klikk på Betal nå .

Betalingen din vil bli behandlet umiddelbart.

Når betalingen din er behandlet, vil midlene bli trukket fra den lagrede betalingsmetoden. Abonnementsvilkårene vil bli automatisk oppdatert i appene i løpet av 24 timer. Du vil ikke kunne bytte tilbake til det forrige abonnementet.

Hvis betalingen mislykkes, må du endre betalingsmetode eller velge et nytt oppgraderingsalternativ for å prøve på nytt.

Det oppgraderte abonnementet vil bli automatisk fornyet ved utløpet av perioden. Fornyelsesprisen kan endres. Du kan avbryte automatisk fornyelse av abonnementet ditt når som helst i My Kaspersky-kontoen din, og beskyttelsen din vil forbli aktiv til utløpet av abonnementsperioden.