Slik viser du enhetens sikkerhetsstatus

28. mars 2024

ID 95240

Informasjon om tilkoblede enheter vises på enhetspanelene i delen Enheter. På enhetspanelet finner du en liste med de installerte Kaspersky-programmene, kontroller for fjernstyring og nedlasting av nye programmer, enhetens siste tilkoblingsdato og -tid og informasjon om enhetens sikkerhetsstatus i form av ikoner og en kort beskrivelse.

Følgende ikoner brukes på enhetspanelene:

Ikoner for sikkerhetsstatus

Ikon

Betydning

Status: god

Enheten er beskyttet. Ingen trusler ble oppdaget.

Statusproblemer

En potensiell sikkerhetstrussel er oppdaget. Vis detaljert informasjon om sikkerhetsproblemer og mulige løsninger på dem.

Status: kritisk

Det ble oppdaget et sikkerhetsproblem. Vis detaljert informasjon om sikkerhetsproblemer og mulige løsninger på dem.

Status: prosess pågår

Skanning av enheten eller oppdatering av sikkerhetsstatusinformasjon eller programdatabaser pågår.

Status: planlagt

Skanning av enheten eller oppdatering av databaser er planlagt. Programmet starter skanningen eller oppdateringen av databasene straks enheten kobles til Internett.

Status: frakoblet

Ingen Internett-forbindelse på en enhet. Du må koble enheten til Internett for å beskytte den.

Ukjent status

Kan ikke avgjøre enhetens sikkerhetsstatus. Prøv på nytt senere.

Hvis det er et sikkerhetsproblem på enheten, og det finnes en løsning for å reparere dette problemet, vises også denne løsningen.