Slik slår du beskyttelseskomponenter av eller på

28. mars 2024

ID 95349

Du kan bruke My Kaspersky-nettstedet til å slå av og på beskyttelseskomponentene på en behandlet enhet eksternt.

Enhetens sikkerhet kan bli redusert hvis du slår av noen av beskyttelseskomponentene. Hvis deaktivering av beskyttelseskomponenter utgjør en potensiell sikkerhetsrisiko, må du angi passordet for kontoen for å bekrefte handlingen.

Programmets beskyttelseskomponenter kan aktiveres og deaktiveres ekstern på enheter som beskyttes av Kaspersky Total Security, Kaspersky Internet Security for Mac, Kaspersky Anti-Virus, Kaspersky Internet Security og Kaspersky Security Cloud.

Slik slår du beskyttelseskomponenter av eller på:

1. Gå til delen Enheter.
  2. Klikk på den ønskede enheten.
  3. Velg fanen Komponenter.
  4. Du slår et komponent på eller av ved hjelp av bryteren i delen med beskyttelseskomponenten.
  5. Bekreft handlingen ved å skrive inn kontoens passord, om nødvendig.