Om Kaspersky Safe Kids

28. mars 2024

ID 95389

Kaspersky Safe Kids kontrollerer sikkerheten til barna dine på Internett og i det daglige liv. Du fastslår hva som er trygt for barna dine: hvilke nettsteder de kan besøke, hvor langt fra hjemmet de kan gå, og hvor mange timer de kan bruke datamaskinen eller smarttelefonen. Programmet sikrer at barnet ditt følger reglene du har angitt.

Kaspersky Safe Kids passer for barn i alle aldre. Når du angir barnets fødselsår i Kaspersky Safe Kids, velger programmet automatisk innstillingene som passer for alderen.

Når barnet surfer på Internett, hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å

• bare vise barnet sikre søkeresultater på Internett Kaspersky Safe Kids skjuler for eksempel sider med voksent innhold
  • hindre barnet ditt i å besøke utrygge nettsteder ved å begrense en bestemt kategori (for eksempel nettsteder for gambling)
  • finne ut hvilke nettsteder barnet har besøkt
  • finne ut om barnets innlegg på sosiale nettverk og vennene barnet kommuniserer med.
  • hjelpe barnet med å tilbringe mindre tid på Internett ved å angi tidsgrenser på Internett-bruk
  • Blokkere tilgang til alle nettsteder, om nødvendig.

Når barnet tilbringer tid på datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å:

• finne ut hvor mye tid barnet tilbringer på enhetene
  • hjelpe barnet med å tilbringe mindre tid på enheter ved å angi tidsgrenser på enhetsbruk
  • begrense bruk av bestemte programmer eller alle programmer i en bestemt kategori (for eksempel dataspill) for å bidra til at barnet bruker tid på lekser og andre aktiviteter
  • blokkere bruk av programmer som ikke er egnet for barnets alder

Når du ikke er med barnet ditt, hjelper Kaspersky Safe Kids deg med å:

• sjekke barnets posisjon på et kart
  • angi et sikkert område på et kart og få varsler hvis barnet går utenfor det sikre området
  • motta varsler om barnets aktivitet via e-post eller varsler på smarttelefon
  • motta og besvare forespørsler fra barnet ditt via Kaspersky Safe Kids.

Kaspersky Safe Kids kan installeres på Windows-, macOS-, Android- og iOS-enheter.

For å holde oppsyn med barnets sikkerhet bør du installere Kaspersky Safe Kids på alle enheter de bruker.

Kaspersky Safe Kids-innstillinger

Du kan endre standardinnstillingene for Kaspersky Safe Kids og se rapporter om barnets aktivitet i Kids-delen på My Kaspersky. Du trenger en My Kaspersky-konto for å logge på My Kaspersky.

Du kan også installere Kaspersky Safe Kids på smarttelefonen din og stille inn appen for foreldrebruk og sjekke innstillinger, varsler og rapporter i appen.

Funksjonen for overvåking av Internett-bruk har noen begrensninger på enheter med iOS 13.. Mer informasjon

På grunn av oppdateringer i Google Plays retningslinjer for Android-appers tilgang til brukeres SMS-meldinger og samtalelogg, har vi blitt tvunget til å fjerne funksjonen Overvåking av samtaler og SMS på barns Android-enheter. Mer informasjon