Slik setter du opp tilgang til nettsteder, uavhengig av kategori

28. mars 2024

ID 96894

Slik setter du opp tilgang til nettsteder, uavhengig av kategori:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Internett.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at vekselbryteren Webaktivitetsovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Angi nettstedsadressen i delen Utelukkelser.
  7. Utfør en av følgende handlinger for det angitte nettstedet:
    • Hvis du vil gi barnet tilgang til nettstedet, velger du Tillatt i rullegardinlisten.
    • Hvis du vil nekte barnet tilgang til nettstedet, velger du Forbudt i rullegardinlisten.
  8. Klikk på Legg til.

Adressen til nettstedet vises på listen over unntak.

9. Klikk på Lagre.

De nye innstillingene brukes på barnets enheter hvis de kobles til Internett i løpet av et par minutter.

Funksjonen for overvåking av Internett-bruk har noen begrensninger på enheter med iOS 13.. Mer informasjon