Slik setter du opp tilgang til programkategorier

28. mars 2024

ID 96902

Det er ikke mulig å sette opp tilgang til programmer eller programkategorier på iOS- og macOS-enheter.

Hvis du tidligere har satt opp tilgang til et program, uavhengig av programmets kategori, vil det å endre tilgangsinnstillingene for programmets kategori ikke påvirke tidligere spesifiserte innstillinger.

Slik setter du begrensninger for programkategorier:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Programmer.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at bryteren Programovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Klikk på Rediger i delen som beskriver hvordan Kaspersky Safe Kids bruker programkategorier.
  7. Gå til delen vinduet Programkategorier og utfør en av følgende handlinger for en programkategori:
    • Hvis du vil gi barnet tilgang til programmene i den valgte kategorien, velger du Tillatt i rullegardinlisten til denne kategorien.
    • Hvis du vil nekte barnet tilgang til programmene i den valgte kategorien, velger du Forbudt i rullegardinlisten til denne kategorien.
  8. Klikk på Lagre.

De nye innstillingene brukes på barnets enheter hvis de kobles til Internett i løpet av et par minutter.