Slik setter du opp tilgang til programmer, uavhengig av kategori

28. mars 2024

ID 96904

Det er ikke mulig å sette opp tilgang til programmer eller programkategorier på iOS- og macOS-enheter.

Som standard blokkerer Kaspersky Safe Kids noen nettlesere som ikke er full ut kompatible på Windows- og Android-enheter, samt apper som kan brukes av barn til å omgå beskyttelsesinnstillingene du har angitt. Du kan når som helst redigere tilgangsinnstillingene ved hjelp av instruksjonene nedenfor.

Slik setter du opp tilgang til et program, uavhengig av kategori:

1. Gå til delen Barn.
  2. Velg barnets profil.
  3. Gå til underdelen Programmer.
  4. Klikk på knappen Innstillinger.
  5. Kontroller at bryteren Programovervåking er på. Hvis vekselbryteren er av, slår du den på.
  6. Velg enheten til et barn.
  7. For applikasjoner på enheten du vil tillate eller begrense tilgang, kan du klikke på lenken til høyre for applikasjonsnavnet med gjeldende tilgangstype.
  8. Velg en av følgende handlinger for det angitte programmet:
    • Hvis du vil gi barnet tilgang til programmet, velger du Tillatt i rullegardinlisten.
    • Hvis du vil nekte barnet tilgang til programmet, velger du Forbudt i rullegardinlisten.
    • Du kan begrense bruk av programmet ved å velge Begrenset i rullegardinlisten og spesifisere hvor mange timer per dag barnet kan bruke programmet.
  9. Klikk på Lagre.

De nye innstillingene brukes på barnets enheter hvis de kobles til Internett i løpet av et par minutter.